Zo maak je van jouw festival avontuurtje een succes

Het festivalseizoen: de tijd van biertjes doen met vrienden, munten uitgeven alsof het euro’s zijn en bezweet tegen elkaar aan dansen. Door de ongedwongen sfeer en soms hitsige temperaturen kan het zo zijn dat je zin krijgt in een avontuurtje. Als er één plek is waar er seks in de lucht hangt, dan is dat wel op een festivalterrein. Ondanks dat je op een festival je persoonlijke hygiëne soms te wensen overlaat, komt toch van het een het ander. Niet iedereen denkt hetzelfde over seks op een festival, maar gelukkig kun je zelf wat stappen ondernemen om het voor jou en je (festival) partner in ieder geval op een normaal potje seks te laten lijken. Maar wat heb je nodig om jouw festivalavontuurtje tot een succes te maken?

Seks op een festival: de do’s & dont’s 

  1. Neem je eigen tent mee. Niets is zo vervelend als tijdens de daad gestoord worden door je tent genoten. Daarnaast bespaar je met een eigen tent de zoektocht naar een plekje en voorkom je de kans om op een van de welbekende dixies te eindigen.
  2. Ga van start tijdens een populair optreden. Met deze timing heb je alle ruimte op de camping voor jezelf. 
  3. Als het je dan lukt om samen met iemand jouw tent te delen, laat dan vooral je zaklamp uit. Je wil niet dat de andere mensen op de camping een extra showtje krijgen door jullie schaduwen die worden geprojecteerd op het tentdoek.   
  4. Ga er gelijk één van de eerste dagen voor. Hoe eerder het je lukt om met iemand je festival avontuurtje te delen, hoe beter. Jij en je tent zijn namelijk nog enigszins schoon en je hebt nog alle energie om ervoor te gaan. 
  5. Bereid je goed voor. Net als het meenemen van je tent zijn er ook andere voorzorgsmaatregelen van belang voor het geval dat je er zin in krijgt. Naast de bekende benodigdheden zoals condooms en tissues, kunnen de RINZ24 Men’s Intimate Wipes ook niet ontbreken. Deze wegwerpdoekjes bevatten alle frisheid van de wash en zijn een uitkomst voor wanneer er geen stromend water in de buurt is. En laat dat op een festival vaak nou net het geval zijn. 
  6. Lukt het jou om de rijen bij de douches te overwinnen? Pak dan zeker de kans om jezelf een wasbeurt te geven met de RINZ24 Men’s Intimate Wash. Deze wash reinigt veel grondiger dan water en verfrist niet alleen jouw intieme delen, het verzorgt ze ook nog eens. En met de broeierige omgeving van een festival is dat zeker niet geheel onbelangrijk. 
  7. Vraag om toestemming. Want ook tijdens de losbandige sfeer van een festival gelden deze regels.