Jeuk aan de balzak? Hier is de oplossing!

Het overkomt ons allemaal wel eens. Een heftige jeuk die zich plots manifesteert aan de intieme delen. Vaak bevind je je in gezelschap en is het weinig gepast om gauw even te krabben. Vooral de sporters klinkt jeuk aan balzak wel bekend in de oren. De cocktail van warmte en wrijving die ontstaat bij inspanningen, is de perfecte voedingsbodem voor een jeukaanval. Maar ook niet- sporters kunnen hinder ondervinden van jeuk aan het scrotum. Liesschimmel, psoriasis en eczeem zijn enkele oorzaken van een bovenmatige overgevoeligheid van de huid met jeuk aan balzak tot gevolg. Je kan het risico op deze aandoeningen en de ermee gepaard gaande jeuk wel verkleinen door bijvoorbeeld los katoenen of linnen ondergoed te dragen, er een goede hygiëne van de schaamstreek op na te houden, goed te spoelen na het wassen enz. Maar zelfs dan kan je er toch hinder van ondervinden.

Jeuk en irritatie schaamstreek? Deze balsem werkt echt!

RINZ24 MEN’s INTIMATE CARE is een balsem die echt werkt voor de gevoelige huid in de schaamstreek. Je kunt de voedende balsem, die speciaal voor de gevoelige huid werd ontwikkeld, aanbrengen voor en na het sporten of gewoon telkens wanneer je het nodig vindt. Je zal merken dat RINZ24 MEN’S INTIMATE CARE de jeuk en de irritatie van de gevoelige huid meteen aanpakt. Deze verzorgende balsem bevat natuurlijke ingrediënten zoals Aloë Vera en Boswellia extract. Deze ingrediënten hebben een kalmerend effect op de huid. Bovendien helpen ze die onaangename irritatie te reduceren. Voorts is deze verzorgende balsem vrij van parabenen, dat zijn chemische stoffen die mogelijk de hormonenhuishouding verstoren. De balsem geeft instant een verfrissend effect tijdens het sporten en al jouw favoriete activiteiten. De huid wordt meteen gevoed zodat de balzak zacht en soepel blijft. Bovendien ervaar je een verfrissend effect wat erg aangenaam is.

Deze balsem maakt je gelukkig en zelfzeker!

Je hoeft die vervelende irritaties, rode huid en jeukbuien niet te gedogen. Laat je humeur niet bepalen door die vervelende irritaties. Beslis zelf over hoe jij je voelen wilt. Pak het meteen aan en voel je frisser, vrijer en beter in je vel. Je zal stralen en je zelfzekerder voelen temidden van je vrienden of bij intieme contacten met je partner. RINZ24 MEN’S INTIMATE CARE kun je overal meenemen en aanbrengen wanneer je het nodig vindt. En weg met die jeuk en irriterende schaamstreek!