FAQ

Wat is Rinz24?

Rinz24 is een unieke productlijn die speciaal ontwikkeld is voor de intieme delen van de man: gevoelige plekken, waarin bacteriën zich snel ophopen, en die om een heel eigen hygiëne vragen. Rinz24 is met zorg ontwikkeld om een reinigend en verzorgend effect te hebben, en om de huid soepel te houden. Buitengewoon zacht, verzorgend en toch reinigend. Rinz24 komt in een flacon voor dagelijks gebruik, of in de handzame apart verpakte wegwerpdoekjes voor onderweg. Rinz24 hoort thuis in het leven van elke man, jong of oud.

Waarom zou ik Rinz24 gebruiken?
Rinz24 producten geven je intieme delen een schoon en fris gevoel – de hele dag lang. De actieve ingrediënten van de Intiman® formule reinigen grondig en stimuleren tegelijkertijd de natuurlijke beschermende flora van je huid stimuleren. Zo gaat Rinz24 de strijd aan met bacteriën en vieze luchtjes en zelfs huidirritatie. Rinz24 zorgt voor een lange frisheid en geeft je daardoor meer zelfvertrouwen en sex-appeal. Prettig voor jouw, prettig voor je partner.

Is wassen met water niet voldoende?
Water is nooit slecht, maar het kan beter. Het klinkt raar, maar water is eigenlijk vrij hard. Daardoor komt het niet altijd op moeilijk toegankelijke plekken – zoals het randje onder de eikel, bijvoorbeeld. Water is ook niet in staat alle opgebouwde bacteriën effectief te lijf te gaan. Bovendien merken veel mannen dat het effect van water na enkele uren, tja, verwaterd.

Een zacht product zoals Rinz24 bereikt alle plekken van je intieme delen moeiteloos, en blijft daar langdurig werkzaam zonder te irriteren. Water reinigt weliswaar, maar verzorgt niet. Rinz24 reinigt én verzorgt. Altijd en overal.

Kan ik mijn intieme delen niet gewoon met zeep wassen?
Mannen: doe het niet!
Het gebruik van zeep bij het reinigen van de eikel en voorhuid resulteert juist precies in wat je niet wilt: luchtjes, irritatie en smegmaproductie. Hoe dat kan? Als reactie op de hoge pH waarde van zeep en de aanwezigheid van agressieve parfums, vernietigt de natuurlijk balans. Je lichaam probeert die balans te herstellen, waarbij alle klachten harder dan ooit terugkeren. Rinz24 is speciaal ontwikkeld voor de intieme delen. Het reinigt weliswaar als een malle, maar houdt de natuurlijke balans lekker met rust.

Ik heb nooit problemen ervaren met mijn penis, dus waarom zou ik Rinz24 gebruiken?
Er zijn momenten dat je meer behoefte hebt aan een fris en schoon gevoel. Voor het stappen bijvoorbeeld, of een spannende avond met een partner (in spe). Pas als je Rinz24 geprobeerd hebt merk je het intense verschil in frisheid. Dat wil je iedere dag!

En vergeet niet: je doet er naast jezelf ook je partner een groot plezier mee. Rinz24 gaat de strijd aan met vieze geurtjes, houdt je langer schoon en fris en geeft je daardoor meer zekerheid en sex-appeal.

Kun je Rinz24 alleen gebruiken voor het intieme gebied?
Rinz24 is speciaal ontwikkeld voor reiniging van het intieme gebied en dus erg mild en niet irriterend. Je kunt de Rinz24 producten daarom ook gebruiken op andere delen van je huid. De Men’s Intimate Wash kan ook als gewone douche gel worden gebruikt.

Is Rinz24 dermatologisch getest?
Ja, Rinz24 is dermatologisch getest en is zeer huidvriendelijk. Perfect voor de intieme delen van de man.

Kan Rinz24 ook door vrouwen worden gebruikt?
Rinz24 kan ook door vrouwen worden gebruikt. Echter, Rinz24 is uitsluitend voor uitwendig gebruik!

Kan Rinz24 besmetting met een soa voorkomen?
Nee! Rinz24 maakt de intieme delen lekker fris, maar om SOA’s te voorkomen zul je toch echt aan een rubbertje moeten. Op zoek naar een goed passende condoom? Kijk dan op My.Size Condooms.

Kan Rinz24 mijn seksleven verbeteren?
Als we onze klanten mogen geloven: absoluut. We krijgen veel positieve reacties van mensen – mannen en vrouwen – die er een beter seksleven door hebben gekregen. De langdurige frisheid is niet alleen erg prettig voor jezelf, maar ook voor je partner. Een goede intieme hygiëne, voor en na de seks, is voor beide partijen belangrijk en wel zo plezierig.

Wat kan ik nog meer doen om vervelende luchtjes te voorkomen?
Reinig de intieme delen regelmatig met water en Rinz24. Als er geen stromend water voorhanden is, gebruik dan de Men’s Intimate Wipes. Laat verder voortaan synthetisch ondergoed lekker in de winkel liggen. Het is niet luchtdoorlatend, dus dat leidt snel tot transpiratie en vieze luchtjes. Draag daarom zoveel mogelijk katoenen ondergoed.

Hoe gebruik ik Rinz24?
Men’s Intimate Wash: Doe een beetje Wash Gel in de palm van je hand en wrijf het tussen je handen zodat het een beetje gaat schuimen. Was vervolgens je penis, eikel en voorhuid. Zorg ervoor dat je de Wash Gel goed afspoelt voordat je je voorhuid weer terug over je penis duwt.

Men’s Intimate Wipes: Scheur het zakje open en haal het doekje eruit. Ontvouw het doekjes en reinig hiermee je penis, eikel en voorhuid. Nadat je het doekje hebt gebruikt gooi je het tezamen met het zakje weg in de prullenbak.

Andere vraag?
Staat je vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op!