Sale!
 

RINZ24 Men’s Intimate Wash

16,9529,90

Rinz24 Wash Gel komt in een nette tube van 200ml, en verdient een plek tussen alle andere producten in de douche. Dit extreem zachte product bevat de Intiman™ formule, speciaal voor mannen. Het is beter voor de intieme delen dan zeep, en reinigt veel grondiger dan water. Het heeft de ultieme pH-waarde voor de intieme delen en bevat actieve ingrediënten die het natuurlijke evenwicht bevorderen. Rinz24 geeft je dagelijks een fris en schoon gevoel.

  • Voor dagelijks gebruik
  • Bevordert de natuurlijke flora
  • Geeft een langdurig zacht en fris gevoel
  • Irriteert niet
  • Verzorgt en verfrist
  • 100% Intiman™ formule
Artikelnummer: N/B Categorie:
 

Beschrijving

Rinz24 Men’s Intimate Wash

Jeuk aan de balzak verdwijnt als sneeuw voor de zon met deze Rinz24 Wash Gel. Jeuk aan de balzak komt in veel gevallen door het verkeerd verwijderen van je schaamhaar. Gelukkig is de Intimate Wash van Rinz24 hét product om goed jouw schaamhaar mee te kunnen scheren én het reinigt het veel grondiger dan water, waardoor je jeuk in de schaamstreek tegen kunt gaan. 

Geen jeuk aan balzak meer

Dit extreem zachte product bevat de Intiman™ formule, speciaal voor mannen. De Wash Gel van Rinz24 heeft de ultieme pH-waarde voor de intieme delen en bevat actieve ingrediënten die het natuurlijke evenwicht bevorderen. Rinz24 geeft je dagelijks een fris en schoon gevoel.

Jeuk aan de balzak kan ook komen door een schimmel, allergie, droge huid, schurft of eczeem. Was jouw intieme delen om die reden liever niet met normale zeep, omdat dit de pH-waarde in de war schopt. Rinz24 washgel houdt de pH-waarde juist in stand, waardoor je zonder zorgen jouw intieme delen kunt wassen. Want soms is alleen water niet genoeg. 

Schaamstreek scheren én wassen met Rinz24

Daarmee is de Rinz24 Men’s Intimate Wash een twee in één oplossing. De wash gel maakt je huid schoon en fungeert als een soort scheerschuim voor het scheren van je schaamhaar en andere intieme delen. De Rinz24 komt in een tube van 200ml en is ook verkrijgbaar als DUO Pack.

Extra informatie

Gewicht N/B
Verpakking

1 Tube (200ml), 2 PACK (400ml)