Rinz24: Verzorging voor je Jongeheer

Neem eens een kijkje in de toilettas van je vriendin en de kans is groot dat je een flesje Lactacyd, Chilly of een van de tientallen andere intieme verzorgingsproducten ziet liggen. Van intieme zeepjes tot sprays en druppeltjes: je kan het zo gek niet bedenken of het bestaat… voor vrouwen dan. Jup, want laten we eerlijk zijn: heb jij ooit een verfrissingscrèmetje op je jongeheer gesmeerd? Wij niet, maar met de nieuwe verzorgingsproducten voor mannen van Rinz24 komt daar misschien wel eens verandering in. We kregen van het Nederlandse bedrijf een testpakketje met een intieme gel en verzorgingsdoekjes opgestuurd, en testten ze uit.

Allereerst moeten we eerlijk bekennen dat het niet heel ‘mannelijk’ klinkt om als vent onder de douche een soortgelijk product als Lactacyd te gebruiken. Gewoon de douche in, een pompje zeep en dat ding is wel schoon, toch? Misschien wel, maar als we Rinz24 mogen geloven kan het nog veel beter én frisser. Het product is speciaal ontwikkeld voor de intieme delen van de man. “Gevoelige plekken, waarin bacteriën zich snel ophopen. Dat vraagt om een heel eigen hygiëne.” Makes sense, en geeft ook eigenlijk meteen antwoord op de eerste vraag die je bij het product hebt: wáárom iets nieuws?

Het bedrijf heeft twee producten ontwikkeld: Men’s Intimate Wipes en Men’s Intimate Wash. De Wipes zijn handige wegwerpdoekjes die gemakkelijk in je portemonnee of broekzak passen. Handig voor op reis, onderweg of op een avond die overal kan eindigen. Het bedrijf garandeert met de Intimate Wipes een ‘grondige en verzorgde hygiëne’. Alhoewel de doekjes inderdaad fris ruiken, blijven we van mening dat je je jongeheer met enkel een doekje nooit écht goed kan reinigen. Een straal water is een múst, maar met niets beters bij de hand bieden de Wipes wel een uitkomst. Geen gouden bergen dus, maar wel handig om altijd bij je te hebben, vooral op festivals waar je jongeheer na een dag feesten niet altijd even fris is.

Het tweede product is dus de Intimate Wash: een verzorgingsproduct voor dagelijks gebruik verpakt in een 100 ml flacon. De wash ruikt ‘hygiënisch’ zonder echt een sterke geur te hebben – gelukkig maar. Volgens vrouwlief heeft het dan ook wat weg van de vrouwelijke tegenhanger Chilly. “Het heeft de ultieme pH-waarde voor de intieme delen en bevat actieve ingrediënten die het natuurlijke evenwicht bevorderen.” Wat voor actieve ingrediënten en natuurlijke evenwicht ze hiermee bedoelen is niet helemaal duidelijk, maar we moeten zeggen: een wasbeurt met de Rinz24 Wash Gel voelt enorm fris aan. De gel is zacht en geeft een schoon en verzorgd gevoel. Niet meer en niet minder, maar dat is ook precies waar je het product voor koopt.

De wash wordt hier wél al volop gebruikt.

Lees artikel: http://www.guytalk.nl/rinz24-verzorging-voor-je-jongeheer/