Blue Ribbon

blue-ribbon-rinz24De stichting Blue Ribbon zet zich in voor het verbeteren van de bewustwording van de risico’s op prostaatkanker.

De prostaat? Daar praat je als man niet makkelijk over. Uit schaamte, maar vooral ook door onwetendheid. Toch is het belangrijk om meer over de prostaat te weten te komen en er juist wél over te praten. Waarom? Omdat iedere man, vroeg of laat, prostaatklachten kan krijgen. In het ergste geval prostaatkanker, de meest voorkomende kankersoort onder mannen. Vandaar dat de stichting Blue Ribbon is opgericht.

De stichting Blue Ribbon wil mannen en vrouwen bewust maken van de prostaat en het risico op prostaatkanker. Om zo de kans op een snelle herkenning, genezing en overleving te vergroten. Blue Ribbon wil het onderwerp bespreekbaar maken. Prostaatkanker een plaats geven in de samenleving. Onder meer door er aandacht voor te vragen bij het grote publiek, de media en de politiek. Samen kunnen we prostaatkanker het nakijken geven.

Rinz24 steunt Blue Ribbon door van ieder verkocht product € 0,10 te doneren aan de gelijknamige stichting. Bovendien biedt rinz24 de mogelijkheid om Blue Ribbon armbanden te kopen in de webshop. 60% van de opbrengsten hiervan gaan naar Blue Ribbon. Wil je meer weten over Blue Ribbon, bezoek dan www.blueribbon.nl
Winkelwagen
0